Sahibe Escort Kartal Güldem

Ben Güldem. Sahibe Escort Kartal tarafında beni anlatan en net şey şu: kontrolü bilen, sınırını da keyfini de açık yaşayan bir kadınım. 29 yaşındayım; bu işte ezbere konuşmayı sevmem, ne istediğimi de karşımdakinin neye rahat ettiğini de ilk iki cümlede anlarım. Kartal’da sahile yakın taraftayım, akşamüstüyle gece arası daha rahat oluyorum. Bazen kendi düzenimde görüşürüm, bazen otel tarafı daha uygun olur; en baştan konuşunca ikimizin de kafası rahat eder.

Uzun boylu sayılmam ama duruşum nettir; kumral saç, buğday ten, bakımlı eller… küçük detaylara takılırım ben. Mesela kapı açıldığında üzerindeki telaşı bile okurum. Sert bir tavır bekleyip karşısında sakin ama yön veren birini görünce gevşeyen çok olur. Zaten Kartal geceleri biraz böyledir; dışarısı hareketli, ben daha toplu ve net. Boş muhabbet uzatmam, gereksiz tribim yok. Ne konuşuyorsak oyuz.

  • Yaş: 29
  • Semt: Kartal, sahile yakın
  • Görüşme: Otel ya da uygun duruma göre kendi düzenimde
  • Müsaitlik: Genelde akşam ve gece
  • Ulaşım: Yazınca dönüş yaparım, saat netse daha kolay ilerler

Kısacası abartısız, net ve gerçekten buluştuğunda aynı duran bir kadınım. Sahibe Escort Kartal çizgisi sana da uyuyorsa yaz, Güldem’le gerisini rahat konuşuruz.

Yorum yapın