Ben Serap. Kartal Yaşlı Escort tarafımı bilen biriyle aynı masaya oturduğumda fazla rol yapmam; neşem de sabrım da gerçektir. Yaş almış olmanın verdiği o rahatlık bende var, acele sevmem ama enerjim düşük sanılmasın. Saçımı genelde omuzda bırakırım, buğday tenliyim, bakımlıyım; konuşurken göz teması kurarım, boş muhabbetten de sıkılmam. Kartal’da sahile yakın taraftayım, akşamüstü ve gece daha rahat oluyorum. Bazen kendi düzenimde görüşürüm, bazen otel ya da rezidans tarafı bana daha iyi uyar; duruma göre netleşir.
Açık konuşayım, ben karşımdaki erkeğin rahat olmasını severim. Kasılmadan, uzatmadan, birbirini yoklayıp iyi anlaşan iki yetişkin gibi. Kartal Yaşlı Escort denince aklına sert bir mesafe gelmesin; ben daha çok oturaklı, eli ayağı düzgün, ne istediğini bilen bir kadınım. Ulaşımım kolay, E-5 tarafından da sahil tarafından da gelmek dert olmaz. Gündüz için önceden haber verirsen ayarlarım, gece planları bende daha spontane ilerler. Birebir fotoğraflarımla duruyorum, sürpriz sevmem, kimseye de yaşatmam.
- İsim: Serap
- Yaş: 43
- Bölge: Kartal
- Müsaitlik: daha çok akşam ve gece
- Görüşme: otel, rezidans ya da uygun olursa kendi düzenimde
Kafan rahatsa yaz, iki cümlede zaten elektriğimiz tutuyor mu belli olur. Uygunsam dönerim, denk gelirsek gerisi doğal akar.